Catalunya Team aconsegueix dos podis a Itàlia

05/07/2007
Pista

Catalunya Team aconsegueix dos podis a Itàlia

Helena Casas va aconseguir els resultats més destacats de l'equip català en la tercera etapa del Giro d'Italia delle Piste celebrat ahir, 4 de juliol, al velòdrom Ottavio Bottecchia de Pordenone.

Casas, segona en el torneig de Keirin i tercera en el de Velocitat, fou la millor classificada entre els joves ciclistes de Catalunya Team que van tornar a signar un bon concurs col·lectiu, com ja ve sent habitual en la present temporada.

Així, Itmar Esteban va acabar sisè en la prova de Velocitat i novè en el Keirin, dos tornejos molt complicats pel treball que realitza en equip la nombrosa participació de corredors de la selecció grega presents en les proves masculines de velocitat.

Per la seva banda, Oriol Martínez, en la seva tercera participació internacional, va donar la gran sorpresa de la jornada accedint a les semifinals de Keirin després d'aconseguir plaça en la seva sèrie de repesca. En la Velocitat va acabar en la posició catorze.

Àngel Sixto, reservant-se per a l'Europeu sots 23 que tindrà lloc en 15 dies, va preferir no arriscar i va acabar dotze en la Velocitat i eliminat en les repescas del torneig de Keirin.

El torneig va concloure passades les 12 de la nit a causa de diferents ajornaments provocats per la pluja i el velòdrom, descobert, va estar complicat en alguns moments. No obstant Així, i malgrat la pluja, la tercera màniga de la present edició del Giro d'Italia delle Piste va poder completar tot el seu programa previst i va contar amb una participació espectacular on fou destacada l'àmplia representació de corredors de l'estat espanyol, com els balears Miquel Alzamora i David Muntaner, els bascos Unai Elorriaga, Haitz Larrinaga i Leire Olaberría, la madrilenya Gema Pascual o els catalans Carles Herrero, Antonio Miguel i Marta Vilajosana, brillant guanyadora de la cursa femenina dels Punts.

 

Resultats: www.catalunyateam.com