Catalunya Team no hi serà a la final de l\'europeu de Pista

12/10/2006
Pista

La següent prova per als velocistas va ser l'eliminació. Clua va acabar en la dinovena plaça i Esteban en la dotzena, el que li va valer per a obtenir el seu primer i únic punt ja que en el Keirin, la disciplina on els dos catalans a priori semblaven tenir més opcions, tampoc va ser positiva per a ells i ambdòs van caure derrotats en la màniga de repesca on es van enfrontar al checo Ptacnik, als grecs Mantzouranis i Keloglou i al navarrès Mazkiaran. Esteban finalmente va acabar el europeo classificat en la 15 plaça mentre Alvaro Alonso y Hodei Mazkiaràn hi seràn dema disputant la final.

Per una altra part, l'omnium per a fondistas, va contar amb la participació de dos ciclistes de la selecció espanyola, Unai Elorriaga i el medallista olìmpic Asier Maeztu qui, en vuitena plaça disputarà es va guanyar el passi a la final.

La gran cita de l'any del ciclisme en pista continental conclourà demà dijous amb el torneig del sprint, última prova de l'omnium de velocistes on l'holandès Tim Veldt, vencedor del keirin, l'eliminació i segon classificat en els 250 metres, ja és el virtual guanyador del torneig. Completarà el programa les dues americanes (sots 23 i elit) on prendran part tres parelles de la selecció espanyola. En la prova sots 23, programada en 40 km, ho faran Pablo Aitor Bernal-Sebastián Mora, mentre en l'elit, programada en 50 km, els tocarà el torn a Miquel Alzamora-Aitor Alonso al costat dels catalans i actuals campions d'Espanya de la disciplina Carles Torrent-Antoni Miguel.