El Catalunya Team participa a la quarta prova del Giro d´ Itàlia de la pista

26/07/2007
Pista

El Catalunya Team participa a la quarta prova del Giro d´ Itàlia de la pista

L'expedició catalana es va desplaçar fins a la localitat italiana des de Lyon (França), on l'equip, que fou rebut per l'alcaldia del districte, tenia previst prendre part en la gran final del Fenioux France Trophy del passat dissabte 21, torneig que va ser suspès per culpa de la pluja.

Ja a la cursa italiana, Esteban va parar el crono de els 200 metres en 10?920, excel·lent registre per tractar-se d'un velòdrom de ciment, descobert i de 400 metres de corda, encara que desprès no li va acompanyar la sort en la seva serie on, enfront dos rivals de nivell mundial com l'alemany Michael Seidenbecher i el txec Adam Ptacnik, només la

Mentrestant, la vila-secana Helena Casas (12?46), bon crono també, va acabar a la mateixa prova femenina en sisè lloc i el premianenc Oriol Martínez (11?55), malgrat realitzar el seu millor temps personal en aquest tipus de recinte, va terminar en la 17ª posició.

En la resta de les proves de velocitat, Catalunya Team va realitzar el sisè millor registre en el Esprint per Equips, on Esteban i Martínez van estar acompanyats en aquesta ocasió per l'americà Michael Blatchford. Pitjor els van anar les coses en el Keirin on cap dels tres joves ciclistes catalans van poder accedir a les semifinals.

Per la seva banda, i malgrat la progressió mostrada en les últimes curses de pista, el fondista de Sant Quintí de Mediona, Carles Herrero, va acusar en excés el seu recent concurs en l'exigent Volta a Sevilla, on va participar amb el seu equip de carretera Massi-Palafrugell, i va acabar setè en la Persecució Individual i setzè en la Puntuació, una prova que, com la resta del torneig italià, va tornar contar amb una inscripció de luxe, comparable a les proves de la Copa del Món.

D'una altra part, Ángel Sixto no va viatjar amb la resta de l'equip per disputar aquestes proves a França i Itàlia per motiu d'una lesió en l'esquena i el coll com a conseqüència d'una caiguda soferta en el passat Campionat d'Europa, on la mala sort es va encebar amb ell i la resta de components de la selecció espanyola sots-23 de velocitat.

La següent cita de Catalunya Team serà el proper cap de setmana a Barcelona, dissabte 28 i diumenge 29, amb motiu del Gran Premi Internacional ? 1èr Memorial Isaac Gálvez, oportunitat única per a gaudir de l'espectacle de la pista, veure en acció als joves ciclistes de l'equip català i, lo més importat, rendir un merescut homenatge al desaparegut ciclista de Vilanova i la Geltrú.

 

Nota del Catalunya Team