El I Memorial Isaac Gálvez reunirà estrelles de la pista al velòdrom d´ Horta

25/07/2007
Pista

El I Memorial Isaac Gálvez reunirà estrelles de la pista al velòdrom d´ Horta

A la fita no faltaran figures com l´escocès ex campió del món Craig McLean, els britànics Dean Downing i James McAllum, els americans Michael Blatchford i Cloby Pearce, els francesos Arnaud Duble i Mathieu Mandard, l´especialista d´Azerbaidjan Mahammad Alakbarov, més un equip holandès amb Ynse Taylor, Jelger Bisschop i Sebastiaan Baanders. A tots ells cal afegir els tres equips de pista de l´estat espanyol inscrits a la UCI. El Reyno de Navarra amb Álvaro Alonso, Hodei Markiarán i Berta Fernández, el Cespa Eustrak d´Unai Elorriaga, Leire Olaberria i Haitz Larrinaga, més els amfitrions del Catalunya Team amb: Itmar Esteban, Ángel Sixto, Helena Casas, Oriol Martínez i Carles Herrero. A més participaran les seleccions de les Illes Balears amb Miquel Alzamora, Antoni Tauler i David Muntaner i la valenciana de Salvador Meliá, Rubén Donet i Guillermo Ferrer. Tampoc fallaran les figures catalanes com José Antonio Escuredo, recentment arribat del Japó, Sergi Escobar i Antoni Miguel, al front dels corredors de casa.

El programa arrenca aquest divendres amb els entrenaments lliures mentre que la competició pura ho farà el dissabte a partir de les quatre i mitja de la tarda amb curses de promoció per infantils i cadets. A partir d´aquest moment, una cascada de curses es desenvoluparà als 250 metres de corda del velòdrom barceloní per concloure el diumenge a les dues de la tarda. Si el Gran Premi incorpora principalment totes les curses de velocitat, les de fons resten inscrites al 1èr Memorial Isaac Gálvez. Pel mig, es podrà gaudir dels Campionats de Catalunya de persecució i quilòmetre per tàndems de la ONCE.

Anna Pruna, Secretària General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Pere Alcober i Salvador Becerra, regidors d' esports dels ajuntaments de Barcelona i Vilanova i la Geltrú, respectivament, han confirmat la seva presència durant el gran premi.

 

Per veure inscripció

Per veure programa