El Trofeu Esport Ciclista Mataró celebra la primera de les dues cites hivernals

22/01/2023
Pista

El Trofeu Esport Ciclista Mataró celebra la primera de les dues cites hivernals

La temporada de la Lliga Catalana de Pista d'aquest hivern 2022/23 va viure la matinal d'aquest dissabte 21 de gener la seva quarta cita al Velòdrom Municipal de Mataró (el Maresme). El Trofeu Esport Ciclista Mataró va reunir a 55 participants de les categories open, cadet, infantil i aleví per disputar els seus respectius òmniums.

Els ciclistes júniors van dominar la categoria open, amb victòria final a l'òmnium de Pau Magrià (Finques Feliu), guanyador tant les proves del scratch, tempo i la madison final, que va disputar en companyia del seu company d'equip Albert Pla, segon classificat final de l'open per davant d'Iván Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre). Per la seva banda, open i cadets van competir juntes en l'òmnium femení, que va dominar la júnior Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre), vencedora al scratch i tempo, per davant de les cadets Candela Pérez i Núria Hidalgo (Club Ciclista Ataraxia).

L'òmnium cadet masculí va veure com els ciclistes del Club Ciclista Olot Infantil dominaven el podi, amb victòria de Ferran Marcè, també vencedor del scracth i el tempo, que finalment va disputar la madison final juntament amb la resta de categories open, sent segon darrere dels vencedors Magrià-Pla fent parella amb el seu company Marcos González, segon final a l'òmnium, mentre Lucas Pérez era tercer.

Per la seva banda, en les categories de formació, els infantils disputaven les proves d'eliminació, scratch i puntuació, amb victòries de Roc Escobar (Speed Republik) i Marina Fernández (Club Ciclista Sant Boi), mentre que els alevins disputaven eliminació, scratch i longest lap, amb domini de Marc Batlle (Ciclos Oleka) i Carlota Caro (Esport Ciclista Mataró).

El velòdrom mataroní el pròxim dissabte 28 de gener una segona prova de la Lliga Catalana d'Hivern de Pista, amb inscripcions disponibles fins la mitjanit d'aquest dimarts.

Òmnium open:

  1. Pau Magrià (Finques Feliu)
  2. Albert Pla (Finques Feliu)
  3. Iván Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre)

Òmnium cadet-open femení:

  1. Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre)
  2. Candela Pérez (Club Ciclista Ataraxia)
  3. Núria Hidalgo (Club Ciclista Ataraxia)

Òmnium cadet:

  1. Ferran Marcè (Club Ciclista Olot Infantil)
  2. Marcos González (Club Ciclista Olot Infantil)
  3. Lucas Pérez (Club Ciclista Olot Infantil)

Òmnium infantil: Roc Escobar (Speed Republik) i Marina Fernández (Club Ciclista Sant Boi)

Òmnium aleví: Marc Batlle (Ciclos Oleka) i Carlota Caro (Esport Ciclista Mataró).

Fotografia: Esport Ciclista Mataró