El velòdrom de Camp Clar reobre les portes

17/02/2020
Federació

El velòdrom de Camp Clar reobre les portes

El Velòdrom Municipal de Camp Clar (Tarragona) torna a oferir activitat ciclista des d'aquest dilluns 17 de febrer, després de quatre anys d'inactivitat. L'acte d'obertura de portes s'ha realitzat a les 17.00 hores, quan el delegat territorial de la Federació Catalana de Ciclisme, David Llauradó, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona Mari López, el representant territorial d'Esports Joan Plana i la presidència del Club Ciclista Camp Clar amb Antonio Pineda s'han citat per la ocasió. Seguidament, un bon nombre de ciclistes ja han fet el primer entrenament supervisat pels tècnics de la FCC.

L'estiu de l'any 2016, amb l'inici de les obres a l'Anella Mediterrània, el Velòdrom de Camp Clar va tancar portes, que només es van reobrir durant els Jocs Mediterranis per a la competició de petanca. Durant el temps d'inactivitat, s'han realitzat millores a la zona de serveis, vestidors, magatzem, lavabos, instal·lació elèctrica i aigua calenta sanitària, així com a la pista de competició. L'equipament, que serà gestionat pel Club Ciclista Camp Clar, obrirà tots els dilluns i dimecres de 18.00 a 20.00 hores, per donar servei als clubs ciclistes de la demarcació i a la Federació Catalana de Ciclisme.

"Estic molt content de que per fi es tiri endavant. Era una de les grans coses que em proposava amb l'entrada com a delegat, el de tornar el velòdrom de Tarragona al seu funcionament. Ha trigat més de l'esperat però estem satisfets de que ja estigui en marxa i pugui funcionar com abans. Al final, guanyem un altre velòdrom on s'hi podran acollir diverses competicions com ara la Lliga de Pista. Amb instal·lacions com aquestes sempre en sortim beneficiats, són un valor afegit per l'espai on es pot practicar ciclisme i també acollir competicions", ha destacat el delegat de Tarragona de la FCC, David Llauradó.