El Velòdrom de Mataró s'omple amb el I Memorial Santiago Mostajo

06/02/2022
Pista

El Velòdrom de Mataró s'omple amb el I Memorial Santiago Mostajo

El Velòdrom Municipal de Mataró es va omplir ahir dissabte 5 de febrer per una completa jornada de ciclisme en pista que va començar amb la disputa del I Memorial Santiago Mostajo, prova de la Liga de Pista RFEC per a les categories cadet i júnior durant la jornada matinal, mentre que a la tarda es completava el programa amb proves de tempo i madison open de la Lliga Catalana d'Hivern de Pista. Una gran jornada sota la organització de l'Esport Ciclista Mataró, que entre d'altres cites enguany serà la seu del Campionat de Catalunya de ciclisme en pista.

Els júniors Tomàs Deosdat (Finques Feliu) i Lucía García (Costa Brava Mediterranean Foods) i els cadets Roger Pareta (Purito-Tadesan Nuria) i Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods) van ser els vencedors de la classificació general d'aquesta matinal, que va incloure les proves de 200m, eliminació, escratx, velocitat i puntuació.

Molts d'ells repetien després participació a la sessió de Lliga Catalana de Pista de la tarda, que va reunir una cinquantena de participants. El júnior Gerard Cano (Bikesports-Ford Nicolás) va dominar la prova tempo open, amb Laura Rodríguez (Genesis Cycling Team) com a millor fèmina elit, mentre que Marc Zafra (Purito-Tadesan-Nuria) ho feia entre els cadets, en una cursa que va tenir en Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods) la millor fèmina.

La jornada es va acabar amb la madison, que va tenir dues sortides: una open amb sis parelles participants que van endur-se els júniors Sergi Montserrate i Gerard Cano (Bikesports-Ford Nicolás), en una prova molt disputada amb una altra parella júnior formada per Tomàs Deosdat i Arnau Garcia. Per la seva banda, els cadets sortien amb quatre parelles, de la qual la guanyadora va ser la formada per Marc Zafra i Roger Pareta (Purito-Tadesan-Nuria).

La Lliga Catalana d'Hivern de Pista no s'atura i tindrà una nova cita el proper dissabte 12 de febrer a Tortosa.