El Velòdrom de Tortosa s'omple per la Lliga Catalana de Pista

13/02/2022
Pista

El Velòdrom de Tortosa s'omple per la Lliga Catalana de Pista

Una participació de 90 ciclistes entre les categories alevins, infantils, cadets, júnior, sub23, elit i màster es van reunir aquest dissabte 12 de febrer al Velòdrom Municipal de Tortosa per la disputa de la tercera cita de la temporada de la Lliga Catalana d'Hivern després de els disputades a Mont-roig del Camp i Mataró.

De nou, es va mantenir la tendència d'una gran participació especialment en categories escolars, donant mostra del gran treball realitzat en els darrers anys per les principals escoles catalanes, una d'elles l'organitzadora de la jornada, la Penya Ciclista Baix Ebre. Eliminació, escratx i longest lap van ser les proves realitzades pels alevins i infantils, per després donar pas a les categories open.

La júnior Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering) va dominadora de l'open de fèmines, guanyant tant la prova de tempo race com la puntuació, en els dos casos davant la cadet Ainara Inarejos i la júnior Marta Vilanova . Per la seva banda, Oriol Beltran (Amposta Joves Ciclistes) ho va ser en l'open masculí, guanyant la tempo race davant els júniors Gerard Cano  i Siro Pallarès, mentre que a la puntuació l'acompanyaven al podi el mateix Pallarès i l'elit Ricard Gimeno. Entre els cadets, Adrià Garmendia (UC Vilanova) va ser el dominador de la tempo race, mentre que la puntuació era per a Roger Pareta (Purito-Tadesan).

El Campionat Provincial de Tarragona, sota la organització del Mont roig Track Team Club Ciclista de Mont-roig del Camp, serà la pròxima data del calendari d'hivern de ciclisme en pista català el dissabte 26 de febrer, amb les inscripcions ja obertes.