Èxit en els Campionats de Catalunya de pista Infantils i Màsters

19/05/2018
Pista

Èxit en els Campionats de Catalunya de pista Infantils i Màsters

El matí d'aquest dissabte 19 de maig s'han disputat els Campionats de Catalunya de pista en les categories Infantils i Escoles i Màsters. Una cita que ha resultat un èxit, amb una cinquentena d'inscrits i una participació prou nombrosa que ha fet que les proves de les noies en categories inferiors fossin separades a les masculines.

Els infantils han tingut classificacions d'omnium de velocitat i de fons. En el cas de la velocitat, els campions han estat Alex Albert Lladanosa (CC Terres de Lleida) i Marta Vilanova (Terrassa Ciclisme Club), després de guanyar tant les proves de 250m com la velocitat. En els dos casos, van ser tercers a la prova de l'escratx, on els vencedors van ser Lluc Plana (Club Ciclista Olot) i Citlali Pareja (Esport Ciclista Mataró). En el cas del fons, ha estat campió Lluc Plana, guanyador de l'escratx i la puntuació després de ser segon a la prova inicial de la persecució, on només el va superar Lladanosa. Per la seva banda, Citlali Pareja (Esport Ciclista Mataró) va dominar les tres proves per endur-se el triomf de l'omniu,.

En la competició d'alevins, Marc Zafra (Club Ciclista Olot) va aconseguir una apretada victòria omnium gràcies a ser el primer a la prova final de l'escratx, mentre que la millor fèmina era Aixa Catalán (Pista Barcelona), vencedora del handicap i segona classificada tant als 250 metres com a l'escratx. Per últim, el triomf entre els màsters ha anat a parar a Gabriel Rodrigues Da Silva (Velodrom Studio), vencedor de l'eliminació i l'escratx, mentre era segon a la puntuació, on la victòria va anar a parar a Javier Giné (Penya Ciclista Baix Ebre). Per la seva banda, la victòria per equips ha estat per la Penya Ciclista Montroig.

  • Omnium velocitat infantil: Alex Albert Lladanosa (CC Terres de Lleida) i Marta Vilanova (Terrassa Ciclisme Club)
  • Omnium fons infantil: Lluc Plana (Club Ciclista Olot) i Citlali Pareja (Esport Ciclista Mataró)
  • Omnium alevins: Marc Zafra (Club Ciclista Olot) i Aixa Catalán (Pista Barcelona)
  • Omnium màsters: Gabriel Rodrigues Da Silva (Velodrom Studio)

Totes les classificacions completes.