Ferran Marcè i Ainara Inarejos dominen la Lliga Catalana de Pista a Mataró

21/01/2024
Pista

Ferran Marcè i Ainara Inarejos dominen la Lliga Catalana de Pista a Mataró

La temporada d’hivern de la Lliga Catalana de Pista segueix avançant i aquest dissabte 20 de gener se n’ha celebrat la tercera data de la temporada al Velòdrom Municipal de Mataró (Maresme), en una jornada organitzada pel club Esport Ciclista Mataró. Més de 60 ciclistes de totes les edats s’han reunit al reformat velòdrom maresmenc per participar d’una jornada que tenia en el programa un òmnium amb les proves d’eliminació, tempo i puntuació per a totes les categories d’infantils a open. L’òmnium aleví preveia les categories d’eliminació, handicap i scratch.

Igual que va passar en la prova inaugural del calendari a Mont-roig del Camp, les victòries en categoria open han estat per als júniors Ferran Marcè (Club Infantil Ciclista Olot) i Ainara Inarejos (Universitat Politècnica de València). Marcè ho ha aconseguit en una matinal molt igualada que ha deixat la victòria d’Adrià Garmendia (Club Infantil Ciclista Olot) a l’eliminació i de l’elit Guillem Guirao (Mont-roig Track Team) al tempo, però Ferran Marcè ha pogut imposar la seva llei a la puntuació i guanyar finalment l’òmnium. En categoria femenina, Irune Sánchez (Esport Ciclista Mataró) ha començat dominant a l’eliminació, però no ha pogut participar al tempo i Ainara Inarejos ha imposat la seva llei a les dues proves finals i ha guanyat l’òmnium.

Entre els cadets, victòries per a Lucas Strahodinsky (Club Infantil Ciclista Olot) i Marina Fernández (Baix Ter Club Ciclista), mentre que Héctor González (Club Ciclista Ataraxia) ha estat el vencedor infantil. Després d’aquestes tres primeres proves del calendari, dues a Mont-roig del Camp i una a Mataró, la Lliga Catalana de Pista fa una aturada d’un mes i tornarà el dissabte 17 de febrer a Tortosa. El cap de setmana anterior, el 10 i 11 de febrer, es disputaran els Campionats d’Espanya d’Òmnium i Madison a Dos Hermanas (Sevilla, Andalusia).

Lliga Catalana de Pista a Mataró:

  • Òmnium open: Ferran Marcè (Club Infantil Ciclista Olot) i Ainara Inarejos (Universitat Politècnica de València)
  • Òmnium cadet: Lucas Strahodinsky (Club Infantil Ciclista Olot) i Marina Fernández (Baix Ter Club Ciclista)
  • Òmnium infantil: Héctor González (Club Ciclista Ataraxia)
  • Òmnium aleví: Marc Batlle (Clementina Cycling Team)
  • Classificacions completes

Foto: Esport Ciclista Mataró