Helena Casas puja al podi dels 6 Dies a Berlin

02/02/2018
Pista

Helena Casas puja al podi dels 6 Dies a Berlin

31 de Gener. La present edició dels 6 dies de Berlin ha estat notícia pel Ciclisme en Pista amb la tercera posició de la Tarragonina, a la Classificació General, amb dues terceres posicions en les proves de Velicitat i Keirin.
La velocista de 29 anys, què fou Diploma Olímpic a Rio 2016, i, SotsCampiona d'Europa  de Velocitat per equips el darrer any, no va dubtar a participar en aquesta prova que se celebra des de 1909. "És la primera vegada que participo en aquest tipus de proves, i, per mi ha estat un orgull participar en aquesta prova històrica dels 6 Dies de Berlin. Hi he disfrutat molt, a mé s el públic, molt entregat,, ens ha animat molt cada dia."

L'Helena  continua augmentant el seu palmarès amb la mirada posada en les proves de Velocitat per Equips, 500m i Keirin dels propers Campionats del Món a Apeldoorn - Holanda, què, se celebraran a principis de Març.
Helena Casas va començar en el ciclisme a l'escola que va fundar la seva família a Vila-seca (Tarragona), després de disputar vàries proves de ruta i pista, i, veure que els seus resultats estatals i intenacionals milloraven al velòdrom, va decidir concentrar-se en aquest esport.  Actualment pot dedecar-se a la pista a títol professional gràcies als bons resultats en els Campionats del Món i Jocs Olímpics, aconseguint beques de l'Associació Deportes Olímpicos -ADO- i recolzament d'empreses privades. A més d'entrenar tots els dies, l'Helena estudia a la Universitat a Distància un grau de Psicologia, ja que reconeix: " és molt difícil poder viure de l'esport, i, la formació acadèmica és primordial per al futur".