La Copa d'Espanya de pista es tanca amb dos podis de la selecció catalana

02/04/2019
Pista

La Copa d'Espanya de pista es tanca amb dos podis de la selecció catalana

La Copa d’Espanya de pista va tancar el seu calendari d’aquesta temporada 2019 amb la disputa de la seva tercera cita aquest cap de setmana a València. Una prova que va consolidar els dos podis globals aconseguits per la selecció catalana: el 2n lloc final a la velocitat cadet de Martí Hidalgo i la 3a plaça en la mateixa categoria per la fèmina Marta Vilanova.

Els resultats aconseguits a València també van certificar altres posicions d’honor, com la 5a posició a la Copa d’Espanya de fons cadet per Axier Casado, mentre que Judith Pradas (bronze en la prova d’eliminació aquest cap de setmana) acabava 7a a la general de la Copa d’ Espanya júnior entre les  fondistes, amb Carolina Miranda 14a.
La cita final del calendari de pista estatal també servia per disputar els Campionats d’Espanya de madison en què la parella júnior de la selecció catalana, Judith Pradas i Carolina Miranda, fregaven les medalles amb la seva 4a posició.

Amb tot, les medalles finals d’Hidalgo i Vilanova no eren les úniques dels ciclistes catalans, ja que Itmar Esteban (GN6 Track Cycling) acabava 2n a l'Open velocitat darrere el navarrès Sergio Aliaga, amb el seu company d’equip Gerard García, 4t. Altres resultats notables pel ciclisme català en aquesta Copa d’Espanya pista són els de Laura Rodríguez (Catema.cat), 5a a final entre les fondistes fèmines, Ricard Martín (Barcelona Pista), 10è a l’Open Espanya de fondistes després de ser bronze a l'eliminació a València, i les velocistes Diana Pérez i Nerea Bastida (Mediterranean Foods Costa Brava), 4a i 5a a la general en categoria júnior.

Fotografia: Martí Hidalgo, al podi final de la Copa d'Espanya de velocitat cadet.