La Liga de Pista RFEC i la Lliga d'Hivern de pista ompliran dissabte el velòdrom d'Horta

25/11/2019
Pista

La Liga de Pista RFEC i la Lliga d'Hivern de pista ompliran dissabte el velòdrom d'Horta

El Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona serà la seu aquest dissabte 30 de novembre d'una doble jornada d'activitat del ciclisme en pista, tant a nivell estatal com català. La disputa de les proves de la nova Liga de Pista impulsada per la RFEC per a les categories cadets i júniors protagonitzarà la matinal, mentre que la cita de la Lliga d'Hivern de pista de la FCC donarà torn a la resta de categories a la jornada de tarda.

A la jornada matinal, la FCC organitza una nova prova del calendari hivernal que ha impulsat la Reial Federació Espanyola de Ciclisme, de la qual s'hi va participar com a selecció catalana a la cita de Tomelloso i que garanteix la classificació dels ciclistes cadet i júnior pels Campionats d'Espanya. El programa d'activitats està previst entre les 10h i les 15h, amb les proves d'escratx, velocitat, eliminació i puntuació i es pot consultar en el següent enllaç.

Per la seva banda, el calendari català de la Lliga d'Hivern de pista començarà amb les proves de la tarda. Infantils, elits, sub23 i màsters tindran el seu torn amb proves de tempo (longest lap per a infantils), escratx (eliminació per a infantils), eliminació (puntuació per a infantils) i la cita final de l'americana, en una activitat prevista entre les 15.30h i les 18.45h, quan es tancarà la jornada amb les cerimònies protocolàries. Cal recordar als participants que, tot i inscriure's amb la categoria de 2019, participaran de les proves segons les categories previstes el 2020.

Les inscripcions a les proves de Lliga d'Hivern es tancaran aquest dijous a les 24h i es poden realitzar en el següent enllaç.

Fotografia: Ismael Carrete