La Lliga Catalana de pista fa parada a Tortosa

13/07/2020
Pista

La Lliga Catalana de pista fa parada a Tortosa

Aquest proper dijous dia 16 de juliol, retorna la competició del ciclisme en pista al renovat velòdrom de Tortosa, en una nova jornada de la Lliga Catalana de pista. Com en les altres curses del passat cap de setmana, aquesta competició es celebrarà amb el compliment dels deguts protocols de protecció contra la Covid-19 que marcaran el que resta de temporada.

Per a la jornada de tarda, que durarà entre les 17h i les 21.00h aproximadament, està previst que es disputin proves Open de cadets, scratch alevins, eliminació infantils, puntuació de cadets i fèmines, eliminació d'alevins, puntuació infantils i Open masculí, i longuest lap, per aquest ordre.

La cita, organitzada per la PC Baix Ebre amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa i la Delegació d'Esports de Terres de l'Ebre, dona continuitat a la prova celebrada el passat dijous al Velòdrom d'Horta, i es disputarà abans d'una nova prova a Barcelona el proper dia 23, que donarà pas als Campionats de Catalunya infantils que es disputaran al també renovat velòdrom de Mataró el proper 25 de juliol a la tarda, i els Campionats de Catalunya Open, previstos entre el 28 i 30 de juliol al Velòdrom d'Horta.