La Lliga Catalana de Pista llueix en el seu retorn a Horta

10/07/2020
Pista

La Lliga Catalana de Pista llueix en el seu retorn a Horta

El Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet va viure aquest dijous a la tarda el retorn a la competició després del confinament amb la disputa d'una nova prova de la Lliga Catalana de Pista que, seguint amb la inèrcia de les proves de principi de temporada a les proves de la Lliga d'Hivern, va comptar amb un important nombre de participació. Més d'una vuitantena de ciclistes des de categories inferiors (alevins i infantils) fins a cadets, júniors i participants de la categoria open van disputar les proves d'eliminació, keirin/longest lap, escratx i la especial prova Barcelona.

Com no podia ser d'una altra manera, la cita es va veure marcada per l'activació dels nous protocols de protecció contra la Covid-19, tant entre participants i tècnics com a espectadors. També com a canvi en els nous protocols, per a ceremoniar els premis dels resultats de les curses, s'entregaren medalles als primers classificats de cada prova només acabades les mateixes.

La velocista olímpica Helena Casas (GN6 Track Cycling) va ser el gran nom de les proves femenines, sumant la primera posició tant a l'eliminació com al keirin, mentre que a l'escratx acabava en segona posició darrere la seva companya d'equip Laura Rodríguez. Per la seva banda, el júnior de primer any Marcel Pallarès (Tot net-Terrassa) era qui dominava l'open masculí en l'eliminació i el keirin, mentre que en la incorporació de la prova de fons anomenada Barcelona, combinació de l'eliminació i la puntuació, la victòria va ser per al sub23 Pol Hervás (Escribano Sports Team) per davant del júnior guipuscoà Arkaitz Garmendia i de Pau Torrent (Tot net-Terrassa).

La Lliga Catalana de Pista té la seva pròxima cita la setmana que ve el dia 16 de juliol al Velòdrom Municipal de Tortosa, amb les inscripcions ja obertes.

  • Guanyadors Lliga Catalana de Pista 9 de juliol:
  • Eliminació: Helena Casas i Marcel Pallarès (Open), Júlia Garcia i Lluc Plana (cadet), Ainara Inarejos i Marc Zafra (infantil)
  • Keirin: Helena Casas i Marcel Pallarès (Open), Judith Pradas (júnior), Marta Vilanova i Beñat Garaiar (cadet)
  • Longest lap: Aixa Catalán i Arnau del Río (infantil)
  • Escratx: Laura Rodríguez (Open femení), Naia Mangas (júnior), Júlia Garcia i Aimar Gorriñobeaskoa (cadet), Aixa Catalán i Roger Pareta (infantil)
  • Prova Barcelona (Open): Pol Hervás (sub23, Escribano Sports Team)
  • Classificacions completes de totes les proves.