La Lliga Catalana de Pista torna a Tortosa

09/02/2024
Pista

La Lliga Catalana de Pista torna a Tortosa

Després de tres caps de setmana sense competició, la Lliga Catalana de Pista tindrà una nova cita el dissabte 17 de febrer al Velòdrom de Tortosa (Baix Ebre), en una prova organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre. La prova arribarà una setmana després dels Campionats d’Espanya d’Òmnium i Madison, que es celebren el 10 i 11 de febrer a Dos Hermanas (Sevilla, Andalusia) amb una quinzena de corredors catalans.

La primera competició arrencarà a les 10.30 h, després del control de llicències, i el programa té previst un òmnium amb les proves d’eliminació, tempo i puntuació per a les categories open (elit, sub 23 i júnior), cadet i infantils. Per a la categoria aleví, en canvi, es disputaran les proves d’eliminació, handicap, scratch i longest lap. El tancament de la jornada serà a les 14.30 h amb la cerimònia de podis.

Les inscripcions per a la prova es tancaran el dimarts 13 de febrer a la mitjanit. La de Tortosa serà la quarta jornada de Lliga Catalana de Pista després de passar per Mont-roig en dues ocasions i Mataró. Fins ara, Guillem Guirao (Mont-roig Track Team) lidera la lliga en categoria elit i Ferran Marcè (Club Ciclista Olot Infantil) i Ainara Inarejos (Universitat Politècnica de València) són els líders de la general en categoria júnior.