La selecció catalana de pista competirà a Suïssa en una gran experiència internacional

13/12/2022
Federació

La selecció catalana de pista competirà a Suïssa en una gran experiència internacional

La selecció catalana de pista gaudirà aquest cap de setmana d'una important experiència internacional. Seran els pròxims dies, divendres 16 i dissabte 17 de desembre, en què quatre ciclistes formaran l'equip de la selecció catalana i prendran part del Track Cycling Challenge al velòdrom de Grenchen (Suïssa), prova de categoria internacional UCI CL1

La selecció estarà encapçalada per la velocista Helena Casas, tot un emblema del ciclisme català que buscarà els seus millors resultats en les proves absolutes de velocitat i keirin. La velocista olímpica vila-secana continuarà d'aquesta manera el seu calendari internacional després d’haver disputat el darrer mes a les proves de la UCI Track Champions League i al Mundial de Saint-Quentin-en-Yvelines del passat mes d’octubre.

Pera la seva banda, l'acompanyaran a Suïssa tres ciclistes júniors interns en els centres de tecnificació de la FCC que s'estrenaran en curses UCI de la mà de la selecció catalana. Seran els júniors Ivan Viladrich, resident al Centre de Tecnificació d’Esplugues de Llobregat, i Roger Pareta i Marc Zafra, residents al Centre de Tecnificació de Ripoll. Els tres júnior gaudiran de la seva primera experiència en proves internacionals UCI en dos dies de competició en què disputaran les proves de d'òmnium, scratch, eliminació i puntuació.

Juntament amb els ciclistes viatjaran els respectius tècnics dels centres de tecnificació d'Esplugues i Ripoll, Carles Torrent i Itmar Esteban.

Selecció catalana al Track Cycling Challenge Grenchen:

  • ELIT

Helena Casas (velocitat i keirin)

  • JÚNIOR (òmnium, scratch, eliminació i puntuació)

Ivan Viladrich
Roger Pareta
Marc Zafra