La selecció catalana participarà al Trofeu Internacional amb 14 corredors

06/09/2023
Pista

La selecció catalana participarà al Trofeu Internacional amb 14 corredors

Cada vegada queda menys per al 19è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – X Memorial Miquel Poblet i anem coneixent els detalls d’aquesta edició. La selecció catalana participarà a la cita i estarà representada per una dotzena de corredors en les diferents disciplines del Trofeu. Vuit dels representants de la selecció catalana prendran part a les proves elit i sis d’ells ho faran en les categories júnior.

La mundialista Laura Rodríguez i la jove Lucía García participaran a les proves d’Òmnium i Madison, on faran parella amb Eukene Larrarte i Almudena Morales respectivament. També participaran en Òmnium i Madison Erik Martorell i Ricard Fitó, mentre que Jaume Villar i Tomàs Deosdat ho faran exclusivament en la prova Madison. En les proves de Velocitat i Keirin, els representants de la selecció catalana seran Marta Vilanova i Manel Usach.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Memorial Miquel Poblet ja ha publicat les llistes de participants de totes les proves elit, que tindran la participació de 18 corredors mundialistes i hi estaran representades 21 nacionalitats, consolidant-se un any més com una prova de primer nivell. Entre els participants en categoria elit també hi haurà els catalans Helena Casas i Itmar Esteban, que hi prendran part defensant el mallot de Genesis Team, i Estefanía Jiménez, que ho farà vestint el mallot de Massi-Tactic.

Competició UCI Òmnium Júnior i proves de categories cadets i infantils

Una de les novetats de la 19a edició del TICB és la inclusió de les proves Òmnium Júnior masculina i femenina que repartiran punts UCI. En aquesta categoria júnior, la selecció catalana presenta una convocatòria amb Ainara Inarejos, Mercè Sitjar, Irune SánchezIvan ViladrichIvan Rovira i Marc Zafra.

Les inscripcions per a la prova Òmnium Júnior són gratuïtes i estaran obertes fins el dimarts 12 de setembre a la mitjanit. També estan obertes les inscripcions per a les categories cadet i infantil, que es disputaran el diumenge 17 de setembre amb proves de la Lliga Catalana.

Foto: Nastascha Chekannikova (natascha.es)