La velocitat júnior i cadet tanca el Campionat de Catalunya de Pista 2022 a Mataró

27/07/2022
Pista

La velocitat júnior i cadet tanca el Campionat de Catalunya de Pista 2022 a Mataró

Una quarantena de ciclistes de les categories cadets, júniors, aleví i infantil es van reunir aquest dijous 28 de juliol per la disputa de la darrera jornada del Campionat de Catalunya de Pista 2022. El Velòdrom Municipal de Mataró (Maresme), en una jornada organitzada per l'Esport Ciclista Mataró, va repartir els títols de velocitat i keirin per a les categories júnior i cadet en la segona jornada de competició consecutiva en el reformat velòdrom maresmenc.

En les categories cadet, el títol del Campionat de Catalunya de velocitat es decidia en un òmnium amb les proves de 500m, 200m i velocitat. Després de les tres proves, el títol entre els nois va ser per Alonso Miras (UC Vilanova-Autocars Sagalés) per davant del seu company d'equip Hugo Vicente i Ferran Marcè (Purito-Tadesan-Nuria), vencedor de la velocitat. Per la seva banda, entre les noies Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods) repetia el seu títol aconseguit en el fons la jornada anterior per davant d'Aixa Catalán (Iurreta-Furesa) i Núria Hidalgo (Costa Brava Mediterranean Foods).

On es veia un gran espectacle, com era esperat, era en les proves que decidien el Campionat de Catalunya de keirinIvan Viladrich (Penya Ciclista Baix Ebre) s'imposava a la final júnior masculina, mentre que més nombrosa era la participació en les finals de cadets. Ferran Marcè (Purito-Tadesan-Nuria) es va endur el títol masculí per davant d'Ivan Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) i Nil Aguiló (UC Vilanova-Autocars Sagalés), mentre que Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods) seguia demostrant el seu domini guanyant la final cadet femenina per davant de la seva companya Núria Hidalgo i d'Aixa Catalán (Iurreta-Furesa).

La jornada també va acollir proves per a les categories infantil i aleví, un òmnium amb les proves d'eliminació, scratch, eliminació i longest lap que van dominar Candela Pérez (Esport Ciclista Mataró) i Roc Escobar (Speed Republik Club Esportiu).

Campionat de Catalunya Pista 2022:

  • Òmnium velocitat cadet masculí: Alonso Miras (UC Vilanova-Autocars Sagalés)
  • Òmnium velocitat cadet femení: Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods)
  • Keirin júnior: Ivan Viladrich (Penya Ciclista Baix Ebre)
  • Keirin cadet masculí: Ferran Marcè (Purito-Tadesan-Nuria)
  • Keirin cadet femení: Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods)
  • Totes les classificacions completes.