Les estrelles no fallen en el I Memorial Isaac Gálvez

29/07/2007
Pista

Les estrelles no fallen en el I Memorial Isaac Gálvez

El Memorial Isaac Gálvez es va centrar en curses de fons on l´ americana en una doble cursa, gran especialitat de l´ homenatjat, va iniciar el programa amb el domini de les parelles balears. Els germans Muntaner, David i Albert, foren els millors a la primera mentre que Miquel Alzamora i Toni Tauler van guanyar la segona. En la suma de posicions de totes dues curses el duet Muntaner fou el millor. També a les dues curses de puntuació el guanyador va tenir el cognom Muntaner. David  va arrencar amb avantatge en un gran duel amb Unai Elorriaga decidit al darrer sprint. Miquel Alzamora es va emportar la segona màniga de puntuació davant Sergi Escobar en una gran tasca col·lectiva dels balears el triomf final de David Muntanter davant Dean Downing i Unai Elorriaga.

Paral·lelament, el Gran Premi Internacional de velocitat va tenir els seu gran protagonista en el britànic Craig Mc Clain qui vestint el maillot blanc de guanyador de la Copa del Món va donar un gran espectacle tot imposant-se a la velocitat davant el nord-americà Michael Blatchford. L´ actuació de l´ actual sots campió del món de velocitat es va completar amb la tercera plaça al keirin que finalment es va emportar José Antonio Escuredo, en un immillorable fi de festa. 

A més el component de Catalunya Team Itmar Esteban fou el millor a l´ eliminació davant el seu company Oriol Martínez. A dones la basca Leire Olaberria va batre el record d´ Espanya dels 500 metres rebaixant en més de dos segons un registre que Ainhoa Ostolaza mantenia des de l´ any 1991.

En el capítol dels Campionats de Catalunya de tandem ressenyar els títols regionals de les parelles Roig- González tant al quilòmetre i a la persecució en categoria mixta. La parella campiona d´ Espanya Ramiro- Blancart fou la més ràpida al quilòmetre masculí mentre que el tandem campió del món Vengé- Llauradó no va fallar a la persecució masculina on a més van batre el record de Catalunya de l´ especialitat.