Marc Josep Acero i Laura Rodríguez, vencedors d'una exitosa Lliga Catalana de Pista a Barcelona

02/02/2020
Pista

Marc Josep Acero i Laura Rodríguez, vencedors d'una exitosa Lliga Catalana de Pista a Barcelona

La Lliga Catalana de Pista va viure una gran jornada aquest dissabte 1 de feber, amb el Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet acollint un total de 91 inscrits per gaudir d'una gran matinal on hi destacaven una gran participació en categories inferiors i fèmines. Entre els participants totals, 46 eren de les categories entre infantil i aleví. A més, les categories inferiors van gaudir d'una gran important participació femenina, ja que les noies eren majories entre les categories alevins i la presència de vuit noies infantils va permetre la disputa de les seves proves de forma independent a les dels nois.

En les proves del velòdrom barceloní, els sub23 Marc Josep Acero (JF Cunit) i Laura Rodríguez (Genesis Cycling) van acabar sent els vencedors dels òmniums Open entre les categories més grans. Acero certificava el seu triomf en ser vencedor del keirin i de la longest lap, superant al podi final al júnior de segon any Josep Beneito (Barcelona Pista), el vencedor a la punutació, mentre que completava el podi el basc Telmo Semperena (Eibarko Klub Deportiboa). També cal destacar el gran concurs del júnior de primer any David Peñaranda (UC Vilanova), vencedor de l'eliminació, sent també segon a la puntuació i quedant-se a un sol punt del podi absolut.

Entre les fèmines, com era d'esperar, les proves van ser protagonitzades pel dues entre les sub23 Laura Rodríguez (Genesis Cycling) i Maria Banlles (Sopela), que acabava per un sol punt en favor de la vigent campiona d'Espanya sub23 de puntuació, mmentre que el podi el completava a l'òmnium la cadet Estefanía Jiménez (Top Conserge Costa Brava), vigent campiona de Catalunya de carretera. Entre els cadets masculins, els de primer any dominaven amb el triomf final a l'òmnium de Sergi Montserrate (UC Vilanova), guanyador tant de l'eliminació com la puntuació, per davant de Lluc Plana i Gerard Cano (Club Ciclista Olot Infantil).

Per la seva banda, Irune Sánchez i Roger Pareta (Ataraxia Club Ciclista) eren els vencedors de l'òmnium infantil, i Bernat Casajust (Club Ciclista Olot Infantil) i Adriana Vargas (Club Ciclista Palafrugell), els de l'aleví. 

El calendari català de pista tindrà una nova cita el proper 22 de febrer, on hi coincidiran una nova Lliga Catalana d'Hivern amb la disputa d'una jornada de Liga de Pista de la RFEC.

​Òmnium Open masculí:
1. Marc Josep Acero (JF Cunit)
2. Josep Beneito (Barcelona Pista)
3. Telmo Semperena (Eibarko Klub Deportiboa)

Òmnium Open femení:
1. Laura Rodríguez (Genesis Cycling)
2. Maria Banlles (Sopela)
3. Estefanía Jiménez (Top Conserge Costa Brava)