Mont-roig del Camp viu la segona data de la Lliga Catalana de Pista

13/01/2024
Pista

Mont-roig del Camp viu la segona data de la Lliga Catalana de Pista

El Velòdrom Municipal Josep Florencio de Mont-roig del Camp (Baix Camp) ha tornat a ser protagonista de la Lliga Catalana de Pista i, tot just dues setmanes després d’albergar-ne la jornada inicial, aquest dissabte 13 de setembre ha estat escenari de la segona jornada de competició del calendari català. En aquest cas ha estat en la prova organitzada pel club Mont Roig Track Team i amb un programa de competició que incloïa un òmnium amb proves de velocitat i keirin per a les categories open, cadet i infantil i un òmnium amb les proves d’eliminació, handicap i longest lap per als alevins.

En total, 75 corredors i corredores s’han citat a la localitat tarragonina per viure la matinal de ciclisme en pista. En la categoria open masculina, el júnior Iván Rovira (PC Baix Ebre) ha estat el més ràpid en la velocitat i segon en el keirin, resultats que li han servit per aconseguir la victòria global de l’òmnium. Ferran Marcé (Torrent Team), guanyador de l’òmnium a la primera cita de Lliga Catalana, ha guanyat la prova de keirin i ha estat segon l’òmnium. Per la seva banda, el sub 23 Tomàs Deosdat (Montsià Club Esportiu) ha mantingut la regularitat sent tercer a la velocitat i al keirin per a una tercera posició final.

Entre les fèmines open, victòria per a la júnior Irune Sánchez (Mataró Esport Ciclista), que s’ha imposat tant en la prova de velocitat com en el keirin per davant d’Ainara Inarejos (Universitat Politècnica de València), segona a les dues proves. En categoria cadet, Marina Fernández (Baix Ter Club Ciclista) ha guanyat l’òmnium femení sent segona a les dues proves i Alan Arilla (Mont Roig Track Team) ha fet valdre la seva victòria a la velocitat per acabar guanyant l’òmnium masculí.

El dissabte 20 de gener, el calendari es desplaça al reformat Velòdrom Municipal de Mataró per disputar-hi la tercera cita d’una Lliga Catalana de Pista que ha vist avançada la temporada hivernal per la disputa de totes les categories del Campionat d’Espanya entre febrer i març. Les inscripcions per a la prova maresmenca es tancaran el dimarts 16 de gener a la mitjanit.

Lliga Catalana de Pista a Mont-roig del Camp (13.01.2024)

  • Òmnium open: Iván Rovira (PC Baix Ebre) i Irune Sánchez (Mataró Esport Ciclista)
  • Òmnium cadet: Alan Arilla (Mont Roig Track Team) i Marina Fernández (Baix Ter Club Ciclista)
  • Òmnium infantil: Héctor González (Ataraxia Club Ciclista)
  • Òmnium aleví: Marc Batlle (Clementina Cycling Team)
  • Classificacions completes