Retorna el ciclisme en pista aquest dijous a Barcelona

06/07/2020
Pista

Retorna el ciclisme en pista aquest dijous a Barcelona

Aquest proper dijous dia 9 de juliol, retorna la competició del ciclisme en pista a Catalunya amb una nova jornada de la Copa Catalana de pista. El reinici de les curses se celebrarà amb el compliment dels deguts protocols de protecció contra la Covid-19 que marcaran el que resta de temporada 2020.

Per a la jornada de tarda, que durarà entre les 16.30 i les 21.30h, s'espera una notable participació, com ja era norma en les proves disputades en la Lliga d'Hivern de fa uns mesos enreres. La tarda començarà amb les proves d'eliminació per a infantils, alevins, cadets i open tant masculí com femení, seguint també amb les proves d'escratx i keirin per a totes les categories (longest lap per alevins i infantils) i tancant amb la prova especial per a l'open masculí, que combinarà puntuació i eliminació.

La cita enceta un calendari d'estiu de ciclisme en pista que també compta amb jornades a Tortosa (el proper dijous 16 de juliol), amb inscripcions ja obertes, i una nova prova a Barcelona el proper 23 de juliol, una setmana abans de la disputa dels Campionats de Catalunya, que estan previstos de celebrar-se entre els dies 28 i 30 de juliol.