S´ obren les inscripcions per l´ Escola d´ Iniciació al cicisme en pista a Lleida

10/11/2016
Pista

S´ obren les inscripcions per l´ Escola d´ Iniciació al cicisme en pista a Lleida

El proper dimarts dia 9 de novembre s’obre el període d’inscripcions a l’Escola d’Iniciació al Ciclisme en Pista al Velòdrom de Lleida.
L’escola d’Iniciació al Ciclisme en Pista pretén no solament la promoció del Ciclisme de competició en la modalitat de ciclisme en Pista principalment en les etapes de formació, també pretén formar als esportistes a nivell físic i incidir en la seva formació com a persones contribuint amb la nostra actuació al desenvolupament integral de la seva personalitat.
En aquest projecte esportiu es treballen tant els aspectes esportius com els educatius, incidint en la formació dels nens com a persones mitjançant el treball amb la bicicleta i adquirint una sèrie de valors humans que ajudaran a la seva integració dintre de la nostra societat actual.
Horaris i quotes
Escola d’Iniciació al Ciclisme en Pista Velòdrom de Lleida.
Participants: Tots els corredors amb llicència federativa pre-benjamí, benjamí, principiants, Alevins (temporada 2017) Data inici: Dimarts 9 de novembre 2016
Data final: Octubre 2017
Dies lectius: propis del curs escolar.
Horaris: Dimarts i dijous de 18 h a 19 h.
Quota : 50 € anuals.
Responsable: Ramon Simó Piñol (Tècnic Federació Catalana de Ciclisme).
Escola de Perfeccionament al Ciclisme en Pista Velòdrom de Lleida.
Participants: Tots els corredors amb llicència federativa infantil, cadet, juvenil, Sub 23 i Èlit (temporada 2017) Data inici: Dimarts 9 de novembre 2016
Data final: Octubre 2017
Dies lectius: propis del curs escolar.
Horaris: Dimarts i dijous de 19 h a 21 h.
Quota : 50 € anuals.
Responsable: Ramon Simó Piñol (Tècnic Federació Catalana de Ciclisme).
Els entrenaments es portaran a terme amb bicicleta de pista. A tots els participants se’ls assignarà una bicicleta de pista el primer dia de classe, per a tota la temporada, i disponible per a realitzar les curses de Catalunya que hi vulguin participar. El corredor es farà responsable de la bicicleta, del seu correcte ús i manteniment, essent responsabilitat seua les despeses que comporti un mal ús.
La quota es farà efectiva al no de compte corrent de la FCC No: 2100 – 0900 – 91 – 0211647886. Una vegada feta efectiva la quota s’ha de portar el resguard i el full de matrícula a les oficines de la Delegació de la federació Catalana de Ciclisme on es segellarà per confirmar el pagament de la quota i s’ha de lliurar el full de matricula segellat al tècnic responsable del velòdrom de Lleida.