Sis medalles catalanes a la Copa d'Espanya de pista 2018

Tots els campions de l'Open Espanya de pista. Foto: RFEC
11/02/2018
Pista

Sis medalles catalanes a la Copa d'Espanya de pista 2018

La Copa d'Espanya de pista 2018 ha posat el seu punt i final aquest cap de setmana amb la seva tercera prova, disputada al Velòdrom Palma Arena de Mallorca. La delegació catalana ha acabat amb sis medalles, entre elles el campionat de velocitat cadet per part de Pau Torrent. L'olotí, que es presentava com a líder a la cita final, ha resistit l'empenta del lleonès Sergio Fernández (2n final i vencedor a Palma) a les proves de 200m, velocitat i keirin per acabar enduent-se el triomf en una prova en què Aaron Camacho (Tot-Net Terrassa) ha estat 9è final.

També hi ha hagut altres cinc medalles catalanes a l'Open en el còmput global després de les proves disputades a València i Galapagar, a més de la darrera a Mallorca. Concretament, també en velocitat, Itmar Esteban (GN6 Track) en l'Open masculí i Maria Banlles en categoria femenina han aconseguit la medalla de plata.

Alexandra Moreno ha aconseguit la medalla de bronze en el còmput de fondistes júnior, premiant la seva regularitat durant els tres caps de setmana. La catalana Maria Benítez (Mataró Esport) ha acabat en onzena posició. També ha sumat la mateixa medalla Nerea Bastida, i tot i haver participat només en dues de les tres curses, ha estat tercera en la Copa Espanya de velocistes cadet.

A banda, Laura Rodríguez (Tot-Net Terrassa), corrent amb el seu equip, ha aconseguit la 3a plaça final en la categoria Open fondistes. En la mateixa categoria, cal destacar la 10a plaça Olga Roca  i la 19a d'Esperanza Pareces (Tot-Net Terrassa).

Foto: Tots els guanyadors de la Copa d'Espanya. RFEC.