Pre inscripció complerta per a la 4a Estada “Sóc Ciclista” de la FCC

29/05/2018
Federació

Pre inscripció complerta per a la 4a Estada “Sóc Ciclista” de la FCC

Un any més, l’Estada “Sóc Ciclista” que organitza la Federació Catalana de Ciclisme, ofereix la possibilitat a tots els nens i nenes federats (alevins i infantils) de perfeccionar la tècnica de la bicicleta, practicant i coneixent totes les disciplines ciclistes durant tres dies. Tot això en els circuits de BMX, pista i trial del Velòdrom d’Horta Miquel Poblet, traient el màxim profit i diversió de les instal·lacions, així com la modalitat de BTT en l’entorn del Parc de Collserola.

L’objectiu és fomentar el ciclisme i activitats en grup entre el més joves, contribuint a la seva formació integral, mitjançant l’esport, el ciclisme en particular i els valors que aquest esport aporta.

  • Lloc: Residència Àgora ( 2 nits) i Velòdrom d’Horta Miquel Poblet
  • Dies: 26, 27 i 28 de juny
  • Entrada: Acollida al Velòdrom d’Horta (porta 12) el dimarts 26, a les 10h matí. Velodrom d’Horta Miquel Poblet  (Ronda de Dalt sortida núm. 4, Barcelona)
  • Sortida: dijous 28 de juny, de 16h a 17h tarda, a la Residencia Agora. (Passeig dels Castanyers s/n, Ronda de dalt sortida núm.4, Barcelona)

Qui s’hi pot preinscriure?
Obert a nens i nenes amb llicència federativa de les categories aleví i infantil. Places limitades a 40 inscripcions. Es tancaran les preinscripcions el 11 de juny, o enarribar a les 40 places. El dimarts 12  de juny, es confirmaran les inscripcions acceptades. Tenen preferència les Escoles de Ciclisme Homologades de la FCC.

Activitats:
Durant l’Estada coneixeran totes les modalitats del ciclisme: BMX, Trial, BTT, Ruta i Pista. No tot serà bici al campus, tindran xerrades tècniques i formatives, alimentació i nutrició, estiraments, tallers de mecànica i jocs recreatius. Totes les activitats estaran supervisades i dirigides per tècnics de la FCC. 

Què cal portar?
El primer dia de l’Estada, durant l’arribada cada nen/a ha de presentar la documentació personal (DNI, Catsalut i llicència Federativa) i Autorització pares (se us enviarà un cop confirmada la inscripció).
Casc, ulleres de sol i guants obligatoris per realitzar totes les activitats. Protecció solar. Equipaments ciclistes per realitzar les activitats durant els tres dies. Per la pràctica del BMX, es recomana mallot i culot de màniga llarga. Bicicleta de la que el nen/a disposi. Tindrem bicicletes de totes les modalitats perquè tots els nens/es puguin fer totes les activitats.

Obsequi i record “Sóc Ciclista”
Tots els nens i nenes que participin a l’Estada, rebran un obsequi. Després de ser avaluats per cada tècnic i havent completat correctament totes les modalitats de Ciclisme de l’Estada, rebran un Diploma de la FCC, “Sóc Ciclista”.

Preinscripcions i preus:
El cost de l’Estada, per a tots els nens federats, està subvencionat en un 39% per la Federació Catalana de Ciclisme, quedant el preu de la inscripció en 98 euros per nen/a. LES PREINSCRIPCIONS JA S'HAN TANCAT EN OMPLIR-SE TOTES LES PLACES.
Un cop confirmades les inscripcions, rebreu un mail per com i on realitzar el pagament de la Estada.

Per qualsevol, consulta us podeu adreçar a: tecnics@ciclisme.cat