Èxit de la primera Estada "Sóc Ciclista"

16/07/2015
Federació

Èxit de la primera Estada "Sóc Ciclista"

Del 13 al 15 de juliol, 40 nens i nenes han participat a l’Estada “Sóc Ciclista 2015” . En aquests dies, han pogut practicar i conèixer totes les modalitats del ciclisme, en els nous circuits de BMX i la nova fusta de la pista,  han gaudit de la natura de Collserola en BTT,  i del circuit tancat en carretera al voltant del Velòdrom d’Horta Miquel Poblet.
També han tingut xerrades de nutrició, biomecànica, i  mecànica; han compartit dinar i tota una tarda de jocs i veient el Tour de França amb el professional Marc Soler del TeamMovistar, al qual li han entregat un obsequi per la seva col•laboració i visita.
Cal recalcar com anècdota, que durant l’etapa del Tour es va enviar un tweet a Televisió Espanyola amb la foto de les nenes de l’Estada, i en Perico Delgado i en Carles de Andrés els han regalat un mallot.
Cada nen ha rebut com a obsequi una samarreta, i tots han obtingut el Diploma de la Estada “Sóc Ciclista”, completant correctament totes les modalitats del ciclisme: Trial, Carretera, Pista, BTT i BMX.

Per veure fotografies.