La selecció catalana s'estrena al Campionat d'Espanya de Pumptrack

23/10/2023

La selecció catalana s'estrena al Campionat d'Espanya de Pumptrack

Deu ciclistes de la selecció catalana s'han desplaçat aquest cap de setmana a Fraga (Osca, Aragó) per disputar la segona edició de la història del Campionat d'Espanya de Pumptrack. La delgació catalana tenia per primer cop representació oficial en una disciplina en què Catalunya n'ha estat una pionera, celebrant fa dos anys la primera competició oficial a l'estat espanyol.

Entre els deu seleccionats, en destaca especialment el títol del lleidatà Roger Farré com a campió d'Espanya cadet, acompanyat del 6è lloc en la categoria.de Bernat Flores, mentre que entre les cadets fèmines Berta Martínez era 3a i Kyra Gali, 4a. En categories superiors, 6è lloc júnior per a Rubén Cañizares i 9è per a Xavi Garrido mentre que per la seva banda, els representants sub23 van computar en la categoria elit/sub23, amb 9a posició per a Gerard Lladó i 12a per a Iván Salmerón. Per últim, entre els seleccionats infantils, 7è lloc de David Montoto i 8è lloc de Gonzalo Montoto.

Uns destacats resusltats en uns Campionats d'Espanya va deixar altres campionats catalans com l'elit de Mariona Calvis (Catalonia Team BMX), amb la seva germana Marta Calvis com a tercera classificada elit, mentre que la campiona mundial BMX en categories inferiors Mia Ayats (Catalonia Team BMX) era campiona principiant i Josep Escayola (XL BMX) campió màster 50B.