Reconeixements de l'Acte de Cloenda del Ciclisme Català 2023

13/11/2023
Federació

Reconeixements de l'Acte de Cloenda del Ciclisme Català 2023

Ja ens trobem en el compte enrere per la celebració de l'acte de cloenda d'Homenatge del Ciclisme Català 2023. Sota la organització de la Federació Catalana de Ciclisme, el pròxim dissabte 18 de novembre, la seu de l’INEFC Barcelona serà l’escenari de la celebració de la festa anual del ciclisme català, en què s'homenatjaran els èxits de la temporada 2023 i els ciclistes catalans més destacats, així com als campions de la Copa Catalana i del Campionat de Catalunya de les diferents modalitats del calendari català: ciclocròs, pista, descens, enduro, carretera, BMX, trial, pump track i BTT. 

L'acte començarà a partir de les 11h a l'edifici de l’Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya a Barcelona (Avinguda de l’Estadi, 14). Es recorda als premiats que, per motiu d'aforament, cal confirmació a secretariat@ciclisme.cat per poder venir a la l'Acte de Cloenda i recollir el trofeu.

Laura Rodríguez i Abel Balderstone, amb els premis de millor trajectòria esportiva, Alba Riera i Adrià Pericas, amb el premi revelació, són els quatre grans noms de la temporada 2023 que rebran a la seu de l’INEFC Barcelona el seu homenatge juntament amb la resta de reconeixements del ciclisme català en les seves diferents disciplines. Tots els detalls dels quatre premiats.