Relber, nou col·laborador de la Federació Catalana de Ciclisme

03/01/2020
Federació

Relber, nou col·laborador de la Federació Catalana de Ciclisme

L'empresa Relber SA i la Federació Catalana de Ciclisme han arribat a un acord de col·laboració de cara a la temporada 2020 i enfocat, sobretot, en les seleccions catalanes que participen arreu del territori estatal i a l'estranger, en diferents modalitats.

Relber, amb seu a Caldes de Montbui, és una empresa creada el 1987 amb la idea de dedicar-se als productes de neteja industrial. A principis dels anys 2000 van entrar al món del ciclisme, creant fins i tot un equip de competició que servia, entre d'altres, de banc de proves per la línia de productes que començaven a treballar completament dedicada a aquest esport.

Actualment Relber compta amb una línia de productes dedicada a ciclisme amb 5 eixos principals: greixos, lubricants, selladors, productes de neteja i olis, que els ciclistes poden trobar online en la seva web o a les botigues de ciclisme més rellevants del país, ja que la marca ha esdevingut una referència en aquest camp. 

Relber ha anat col·laborant puntualment amb la Federació Catalana de Ciclisme els darrers anys, com ara en els Campus de Ciclisme Infantil o Femení, però és a través d'aquest acord quan hi entra de ple, essent el subministrador de material per les seleccions catalanes i per alguns els esdeveniments referència de la FCC.

Esperem que sigui una relació ben llarga! Moltes gràcies per la vostra confiança! 

[Foto: Daniel Berenguer (Relber) i Joaquim Vilaplana (FCC) segellant l'acord]