S'amplia el termini per a la Homologació de les Escoles de Ciclisme 2022/23 fins el 6 de gener

29/12/2022
Federació

S'amplia el termini per a la Homologació de les Escoles de Ciclisme 2022/23 fins el 6 de gener

La Federació Catalana de Ciclisme manté obert i amplia el termini per a la Homologació de les Escoles de Ciclisme 2022/23, prèvia avaluació dels mèrits acreditats durant la temporada 2022. Aquesta Homologació tindrà validesa per a la temporada 2023.

Per avaluar les escoles és necessari complimentar el següent FORMULARI adjuntant la Programació i Memòria d’Activitats de la temporada 2022.

El termini de presentació de tota la informació (formulari, memòria, logo de l’escola, fotografies de les instal·lacions…) per a la seva posterior valoració, finalitza el 6 de gener de 2023. Properament realitzarem una reunió telemàtica amb totes les escoles i és important haver complimentat el vostre formulari, per a poder convidar-vos i fer la valoració anual.

La FCC continua oferint-vos dues assegurances destinades específicament a les Escoles i als seus Tècnics:
    1. Assegurança de Responsabilitat Civil Professional, obligatòria per la llei 3/2008 de l’exercici de les professions de l’Esport a Catalunya, per a tots el Tècnics de Ciclisme.
    2. Ampliació de la RC per a Clubs afiliats a la FCC amb cobertura per a totes les activitats amb continuïtat durant tota la temporada sobre:
        a. Explotació
        b. Accidents de treball
        c. Protecció de dades (excepte sancions)
        d. Intoxicació alimentària
        e. Defensa Civil i Penal 

Tota la informació de com homologar la vostra escola la trobareu a la web de la FCC a la web CiclismeBase.cat.