S'obre el termini per a la homologació de les escoles de ciclisme 2021/22

21/12/2021
Federació

S'obre el termini per a la homologació de les escoles de ciclisme 2021/22

Finalitzem l’any de la recuperació sense fer net d’incerteses i adversitats, però amb l’orgull d’haver remuntat l’activitat i engrandit el ciclisme de base a Catalunya. Desitgem que la vostra gent gaudeixi de bona salut i continuin amb l’empenta per a seguir treballant en la promoció de l’esport del ciclisme. 

Com cada temporada per aquestes dates, la Federació Catalana de Ciclisme obre el termini per a la Homologació de les Escoles de Ciclisme 2021/22 i l’avaluació dels mèrits acreditats durant la temporada 2021. Aquesta Homologació tindrà validesa per a la temporada 2022.

Per avaluar les escoles és obligatori complimentar el següent FORMULARI adjuntant la Programació i Memòria d’Activitats de la temporada 2021. El termini de presentació de tota la informació, (formulari, memòria, logo de l’escola, fotografies de les instal·lacions…) per a la seva posterior valoració,  finalitza el dilluns 10 de gener de 2022. Properament realitzarem una reunió telemàtica amb totes les escoles i és important haver complimentat el vostre formulari, per a poder convidar-vos i fer la valoració anual.

La Federació continua oferint-vos dues assegurances destinades específicament a les Escoles i als seus Tècnics. Properament s’oferirà una conferència online per exposar als clubs totes les cobertures a la vostra disposició. Per a les Escoles són imprescindibles aquestes dues cobertures:

  1. Ampliació de la RC de la llicència de Tècnic amb la Responsabilitat Civil Professional que marca la llei 3/2008 de l’exercici de les professions de l’Esport a Catalunya.
  2. Ampliació de la RC per a Clubs afiliats a la FCC amb cobertura per a totes les activitats amb continuïtat durant tota la temporada sobre:

a. Explotació
b. Accidents de treball
c. Protecció de dades (excepte sancions)
d. Intoxicació alimentària
e. Defensa Civil i Penal 

Tota la informació de com homologar la vostra escola la trobareu a la web de la FCC sobre ciclisme base, accessible també des de ciclisme.cat.

Barcelona, 20 de desembre de 2021
Comissió de Ciclisme Base

Federació Catalana de Ciclisme