Termini per l'homologació d'Escoles de Ciclisme 2020/2021

18/11/2020
Federació

Termini per l'homologació d'Escoles de Ciclisme 2020/2021

Com cada temporada per aquestes dates, la Federació Catalana de Ciclisme obre el termini per a la Homologació de les Escoles de Ciclisme 2020/21 i l’avaluació dels mèrits acreditats durant la temporada 2020. 
 
Per avaluar les escoles és obligatori complimentar el següent FORMULARI  adjuntant la Programació i Memòria d’Activitats de la temporada 2020. 
El termini de presentació de tota la informació, (formulari, memòria, logo de l’escola, fotografies de les instal·lacions…) per a la seva posterior valoració,  finalitza el dilluns 22 de desembre de 2020. Properament realitzarem una reunió telemàtica amb totes les escoles i és important haver complimentat el vostre formulari, per a poder convidar-vos i fer la valoració anual.
 
La Federació continua oferint-vos dues assegurances destinades específicament a les Escoles i als seus Tècnics. Properament s’oferirà una videoconferència online per exposar als clubs totes les cobertures a la vostra disposició. Per a les Escoles són imprescindibles aquestes dues cobertures:
 
1. Ampliació de la RC de la llicència de Tècnic amb la Responsabilitat Civil Professional que marca la llei 3/2008 de l’exercici de les professions de l’Esport a Catalunya.
 
2. Ampliació de la RC per a Clubs afiliats a la FCC amb cobertura per a totes les activitats amb continuïtat durant tota la temporada sobre:
  • Explotació
  • Accidents de treball
  • Protecció de dades (excepte sancions)
  • Intoxicació alimentària
  • Defensa Civil i Penal 
Comissió de Ciclisme Base
Federació Catalana de Ciclisme