Tot preparat pel Lleida DownTown el 8 d´ octubre

06/09/2017

Tot preparat pel Lleida DownTown el 8 d´ octubre

Ja estan obertes les inscripcions d'una de les competicions urbanes més esperades de la temporada, el Lleida DownTown. Aquest any 2017 complirà la X edició i es celebrarà diumenge el pròxim 8 d'octubre. Sens dubte es tracta d'un dels esdeveniments esportius més espectaculars organitzats a la ciutat de Lleida des que va néixer al 2008.

Els pilots més experts amb les bicicletes de descens més extremes, prendran els carrers del casc antic de Lleida per convertir-los en un impressionant circuit de MountainBike, replets d'escales transformades en trams d'increïble velocitat, camions i cotxes convertits en salts de més de 5 metres, i carrers estrets que faran les delícies dels corredors i del públic assistent.

El recorregut comença al "Castell de la Suda" i acaba al Montepio ", un circuit d'aproximadament 1.5 quilòmetres i que els bikers completaran amb tan sols 2 minuts. Aquest serà el segon any consecutiu que la cursa forma part del calendari internacional 2017 de la Unió Ciclista Internacional (UCI) de descensos urbans, amb aquest reconeixement Lleida es converteix així en un referent mundial en la modalitat més extrema del Mountain Bike juntament amb Barcelona,  París, Lisboa, Sao Pablo i Valparaíso principals ciutats en l'organització d'aquests esdeveniments. A més de formar part del calendari de la Copa Catalana de Down Urban, sent la segona prova, després del Buff Down Urban i abans de la nova Hostalric Castle Downtown.
 
Un any més Lleida Down Town arriba amb ganes d'obrir-se al món amb els millors pilots d'aquesta especialitat i creant ambient als carrers més emblemàtics de la ciutat. Un reconeixement important recolzat pels quatre anys anteriors amb la participació de més d'un centenar de bikers a cada edició.

Les inscripcions ja estan disponibles a Ticketoci desde el 6 de setembre.