22 catalans rumb als Jocs Mundials de la Joventut de trial de Wadowice

06/08/2019
Trial

22 catalans rumb als Jocs Mundials de la Joventut de trial de Wadowice

La localitat polonesa de Wadowice acollirà aquest cap de setmana una nova edició del Jocs Mundials de la Joventut de Trial. Els JMJ és l'esdeveniment internacional més important per a nens i nenes menors de 16 anys d'edat, incloent-hi un total de sis categories, quatre de masculines: principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys) i cadets (15 i 16 anys) i dues de femenines: nenes (9-11 anys) i les noies (12-15 anys).

El bon treball realitzat per la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) a través del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès (CTER), juntament amb l’ampli calendari de proves del circuit català, i amb la tasca feta per les diferents escoles repartides per la geografia catalana assegura cada any una destacada participació d’esportistes catalans (23) que hi aniran amb la selecció espanyola.

L'any passat els catalans/es van tornar d'Itàlia amb 4 campionats i 4 podis, un botí que s'intentarà igualar enguany. La representació catalana estarà formada per:

Cadets
Martí Riera, Alan Rovira, Nil Benítez, Martí Yelamos, Max Serra.

Minimes
Víctor Pérez, Jordi Tulleuda, Martí Cros

Benjamins
Max Ballesté, Joan Fusalba

Poussins
Armand Moreno, Pep Llopart, Max Solé, Alex Rodríguez

Noies
Virginia Rusca, Elsa Vila, Mònica Castellà, Laia Esquís

Nenes
Andrea Pérez, Alba Riera, Noa Rusca, Naia Rovira, Paula Cuesta

Seguiment i resultats