Abel Mustieles, el millor a la Copa d´ Osona de trial

10/05/2010
Trial

Abel Mustieles, el millor a la Copa d´ Osona de trial

Abel Mustieles (Campió del Món júnior 2008 i 2009) ha estat ahir diumenge el més fort a la penúltima prova de la Copa Osona de Trial disputada a Sant Julià de Vilatorta. L’aragonès a més de signar autògrafs i fer-se fotos amb els seus fans, també ha disputat la prova imposant-se amb 21,6 punts per davant del local Alex von Arend que ha penalitzat 29 punts i de Pol Tarrés de Cabrils que n’ha comès 30.
La prova amb sortida al parc de les Set Fonts i amb les deu zones repartides pel camí de pujada que porta fins el casal fortificat de Bellpuig ha esdevingut força complicada, en part per la humitat de les últimes pluges. S’han vist nombroses caigudes sense conseqüències i les puntuacions han estat altes respecte les anteriors proves de la Copa Osona. Pel què fa a la general, Gerard Aguilar de L’Esquirol manté el primer lloc amb 78 punts tot hi haver acabat en la cinquena posició. Andreu Miró de Mataró és segon amb 70 i Joan Figueras de Barcelona és tercer amb 58.
Els guanyadors de les altres categories disputades han estat Joan Martín de Granollers en open blanc, Carlos Sazatornil de Matadepera en open blau, Xavi Carreras de Sils en open verd, Jordi Prat de Roda de Ter en benjamins, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en principiants, Martí Aran de Borgonyà en alevins, Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor en infantils i Sergi Llongueras d’Òrrius en cadets. D’aquesta manera les generals provisionals queden encapçalades per Joan Martín amb 80 punts en open blanc, Aitor Cortés amb 88 punts en open blau, Xavi Carreras amb 95 punts en open verd, Martí Vayreda amb 89 punts en benjamins, Toni Guillen amb 80 punts en principiants, Marc Seuba amb 80 punts en alevins, Eduard Aran amb 90 punts en infantils i Bernat Seuba amb 80 punts en cadets. M. Carme Sala, regidora d’esports de l’ajuntament acompanyada d’Abel Mustieles han fet el lliurament de premis.

La sisena i última prova serà el dia 20 de juny a Calldetenes.