Andreu Miró, el millor a la Copa d´ Osona de Roda de Ter

12/04/2010
Trial

Andreu Miró, el millor a la Copa d´ Osona de Roda de Ter

Amb una ambient força calorós, s’ha disputa avui diumenge la quarta prova de la Copa Osona de Trial a Roda de Ter – Masies de Roda. Un total de 116 participants repartits en 9 categories han disputat la quarta prova. La prova ha estat guanyada pel mataroní Andreu Miró. Miró ha finalitzat amb 13 punts, la mateixa puntuació obtinguda per l’osonenc Gerard Aguilar de l’Esquirol que ha finalitzat segon. Un zero de més ha donat la victòria al de Mataró. La tercera plaça l’ha obtingut Eloi Paré de Calldetenes que ha finalitzat amb 15 punts. Aguilar manté el primer lloc a la general amb 67 punts, seguit de Miró amb 57 i de Joan Figueras, sisè a la prova, amb 51 punts.
Destacar la participació dos esportistes belgues i un francès en categoria expert. Han finalitzat en la setena, catorzena i quinzena posició respectivament. El belga Thomas Pierre-Charles ha finalitzat amb 14 punts, fet que el feia entrar en plaça de podi, però una penalització per temps la relegat fins la setena posició. En categoria de benjamins, la més nombrosa una vegada més, el guanyador ha estat Martí Vayreda d’Olot amb 0 punts. El participant local Jordi Prat ha estat segon també amb 0 punts. Vayreda s’ha impost per davant de Prat en ser el més ràpid en completar les 10 zones. En open blanc el guanyador ha estat Joan Martín de Granollers que es manté la primera posició a la general. En open blau destacada victòria de Lúa Vizcaino de Barcelona, única participant femenina en aquesta categoria, Vizcaino és primera provisionalment a la general. Xavi Carreras de Sils ha guanyat en open verd i és manté al capdavant de la general. L’infantil Joan Torres de Rellinars s’ha imposat a la categoria amb 2 punts. Torres és segon a la general només superat per l’osonenc Eduard Aran que ha finalitzat segon. Bernat Seuba, Marc Seuba i Gerard Trueba; han obtingut la quarta victòria consecutiva en cadets, alevins i principiants respectivament. Acumulen un total de 80 punts a la classificació general. En algun cas més de 20 punts els separen del segon classificat, fet que fa que pràcticament tinguin assegurada  a victòria final d’aquesta onzena edició de la Copa Osona.

Abans del lliurament de premis, s’ha fet un minut de silenci en record als tres bicicletes morts en el tràgic accident ocorregut el passat dimecres.

La cinquena prova serà el dia 9 de maig a Sant Julià de Vilatorta.