Antwerp no porta sort als pilots catalans

27/09/2018
Trial

Antwerp no porta sort als pilots catalans

La tercera prova de la Copa del Món de Trial 2018 es va disputar el passat cap de setmana a la localitat belga d'Antwerp, sota unes condicions meteorològicques (fred, humitat i pluja) que van complicar força les zones pel gruix de pilots, entre els quals els 16 catalans participants.

En les fèmines, Alba Hidalgo defensava la seva segona plaça a la general després de pujar al tercer esgraó del pòdium a les dues primers proves. En aquesta ocasió, però, va haver de conformar-se amb la 5a posició, lluny de les places de pòdium. Hidalgo és ara 4a a la general a manca de la darrera prova, però a només 20 punts del sotscampionat que ara guanyaria la francesa Basseville.

En la categoria masculina 20" cap dels pilots catalans va poder assolir la final. El millor va ser Eloi Palau (8è) que sortia d'una lesió de turmell. Domènec Lladó va ser 16è, Martí Aran 19è i Toni Guillén 21è. La prova la va guanyar de nou Alejandro Montalvo, que a més lidera una general en què Palau (7è) és el millor català i l'únic Top10.

En la categoria de la roda gran 26" Sergi Llongueras va tornar a estar prop del tercer lloc del pòdium, quedant-se a només 2 punts del belga Belaey. Fora d'una final caríssima, Pol Tarrès va acabar 8è, Jordi Araque 12è, Ara Llongueras és 4t a la general a 25 punts del francès Coustellier, que és tercer. Tarrès (6è) i Araque (9è) continuen al Top10.

La darrera prova d'aquesta Copa del Món es disputarà a Berlin (Alemanya) els propers 13 i 14 d'octubre.

[Foto crèdits: Vladimir Selivanov]