Arriba la final de la Copa Catalana de Trial

30/10/2014
Trial

Arriba la final de la Copa Catalana de Trial

El proper diumenge dia 2 de novembre es disputarà a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) la final de la Copa Catalana de Trial 2014. La prova tindrà lloc en el circuit permanent de l’ATHC sobre un recorregut mixt amb zones naturals i artificials on els participants hauran de superar cinc zones dues vegades amb un temps determinat. La de Terrassa serà la darrera de les sis proves que han format la competició de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme) i conclourà una exitosa temporada 2014.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00 del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€. També es poden fer presencialment el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
El primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories de principiants, alevins, open blau, open blanc, infantils, elit femení i open verd sent la sortida a les 09:00.
De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories elit masculí, cadet i open taronja, sent la sortida a les 10:30. Finalment d’11:00 a 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i open lliure, sent la sortida a les 11:30. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.
Després de la disputa de la penúltima prova celebrada a Òrrius el passat 12 d’octubre, el calderí Rafa Tibau va reforçar el liderat a la classificació general elit masculí amb un total de 70 punts. A vuit punts, i en segona posició, hi ha el maresmenc Sergi Llongueras i en tercera posició el també maresmenc Pol Tarrés acumula un total de 47 punts i es troba només a un punt del quart, l’anoienc Berant Seuba.
La categoria elit femení és encapçalada per Alba Hidalgo de St. Andreu de Llavaneres, guanyadora a Òrrius, amb 80 punts totals està per davant de Carla Caballé (72) i de Lua Vizcaíno (54).

Altres líders

Cadet: Joan Martín (Granollers)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
Principiant: Jordi Tulleuda (Taradell)
Benjamí: Marc Piquer (St. Sadurní d’Anoia)
Pre Benjamí: Alba Riera (Vic)
Open taronja: Cristofer Iglésias (Taradell)
Open verd: Albert Puigrefagut (Calldetenes)
Open blau: Arnau Forns (Vilanova del Vallès)
Open blanc: Guillem Oliver (Taradell)
Open lliure: Marc Cabré-Verdiell (Matadepera)