Berlín clausurarà la Copa del Món de Trial 2018

08/10/2018
Trial

Berlín clausurarà la Copa del Món de Trial 2018

L'hangar 5 de l'aeroport Tempelhof de Berlín serà l'escenari que determinarà els campions i campiones de la Copa del Món de Trial 2018, que posa punt i final amb la 4a prova del calendari en la cita alemanya.

Després d'un inici prometedor a Àustria al juliol, els pilots catalans no han obtingut tants bons resultats en les altres dues cites del calendari, algunes amb complicacions meteorològiques. En qualsevol cas, Alba Hidalgo en fèmines, qui va signar dos podis en les dues primers proves, lluitarà pel sitscampionat amb la francesa Basseville que li treu 20 punts, i amb la sueca Karmak que només n'hi porta 5. L'alemanya Reichenbach, virtual campiona després d'haver-se imposat en les proves precedents, voldrà tancar la Copa del Món amb una victòria a casa.

En categoria masculina 20" tindrem 6 catalans en competició: Domènec Lladó, Eloi Palau, Martí Aran, Toni Guillén, Ferran Sánchez i Jaume Tort. De tots ells, només Palau i Lladó es troben al Top10 de la general, i en aquest prova lluitaran de nou per entrar a una final que sempre està molt cara. Alejandro Montalvo ho té tot a favor per proclamar-se campió.

En la roda grossa de 26" hi prendran part Pol Tarrés, Sergi Llongueras, Jordi Araque i Marc Terol. Matemàticament Llongueras encara opta al campionat, tot i que tot sembla indicar que seran Carthy i Vallée els que es jugaran la Copa del Món. El català ara és quart i té a només 25 punts la tercera posició de Coustellier.

El desenllaç de tot plegat, diumenge a Berlín. Molta sort!

[Foto crèdits: UCI Trials, Zhukov]