Bona actuació dels bikers catalans a la Copa Espanya de trial de Cambrils

12/10/2020
Trial

Bona actuació dels bikers catalans a la Copa Espanya de trial de Cambrils

El pàrquing del Parc del Pescador de Cambrils ha estat l'escenari de la segona prova de la Copa d'Espanya de Trial amb bicicleta, on hi han participat uns 100 cilcistes en les diferents categories. Els obstacles proposats pel Bike Park Costa Daurada Torredembarra han fet suar als participants urant més de 5 hores de prova, en una cita que com és ja habitual s'ha vingut disputant amb el sistema de puntuació utilitzat tant a Catalunya com a competicions internacionals.

En la categoria masculina hi eren presents la majoria dels millors bikers de trial estatals, encapçalats pel català Sergi Llongueras, vigent campió mundial, i pel líder de la general Borja Conejos. Precisament Conejos i el talentós Alejandro Montalvo van mantenir un duel aferrissat per la victòria final, que finalment va caure del costat de Montalvo per un sol punt. El tercer calaix del podi fou per Julen Sáez de Ormijana, mentre que els catalans Eloi Palau i Sergi Llongueras acabaren 5è i 6è respectivament. Amb aquests resultats la general ara la lidera Montalvo però empatat amb Conejos. Pel que fa als juniors, victòria del català Marti Vayreda per davant de Martí Riera i Daniel Barón. Entre les fèmines, sense representació catalana, s'imposava Vera Barón, que continua liderant el campionat.

On si que es van obtenir bons resultats foren en la resta de categories, destacant les victòries de Jordi Sala en promeses, Alba Riera en fèmines alevins, Víctor Pérez en infantils, i Martí Yélamos i Laia Esquís en cadets.

Recordem que el trial serà de nou protagonista a terres tarragoninen amb la disputa els propers 7 i 8 de novembre del Campionat d'Espanya de Trial al Bikepark Torredembarra.