Cambrils acollirà la segona prova de la Copa Espanya de Trial

15/04/2023
Trial

Cambrils acollirà la segona prova de la Copa Espanya de Trial

Cambrils (Baix Camp) es vestirà de gala el diumenge 23 d’abril per acollir els millors riders espanyols en la segona prova de la Copa Espanya de Trial, un campionat que aquest any consta de quatre dates i que es va obrir el 18 de març a Cartagena.

La prova es celebrarà a la platja del Regueral, just davant del Club Nàutic, i hi participaran ciclistes des dels 6 anys fins passats els 40, amb les categories Promeses, Principiant, Aleví, Infantil, Cadet, Júnior, Elit i Màster. A més, per a la promoció de l’esport s’hi afegeix una competició open paral·lela, que tindrà les categories open negre, blanc, blau i verd i no tindrà limitació d’edat.

La competició començarà a les 8.30 hores amb les primeres categories i s’allargarà durant tot el matí, vivint una jornada de luxe a la platja de Cambrils. En les categories elit masculí i femení es realitzarà una final amb els 6 millors pilots de les dues primeres voltes, sempre que hi hagi més de 10 inscrits. La final Elit masculina es celebrarà entre 12.15 h i 13.30 h i tancarà la jornada.