Cambrils va celebrar la primera parada de la Copa Tarragona de Trial

28/06/2021
Trial

Cambrils va celebrar la primera parada de la Copa Tarragona de Trial

Aquest diumenge s'ha estrenat la Copa Tarragona de Trial 2021 a Cambrils, amb l'afegit que s'estrenava el nou Bikepark Cambrils en competició. L'espai, que ja fa uns mesos que funciona com escola de ciclisme, ha estat la primera competició que acull, i amb molt bona rebuda: més de 60 ciclistes vinguts de tota Catalunya, País Valencià, Aragó i fins i tot el País Basc.

Els participants han gaudit d'una prova accessible, sobretot pels que s'inicien a l'esport, ja que l'inici de temporada ha estat d'alt nivell amb proves més importants. Tanmateix, es va poder veure participació de gran nivell de participants internacionals que han fet els circuits més complexos.

Els guanyadors de les diferents categories van ser: Gorka Merino en R2, Axel Méndez en R3, Miquel Bosch en Aleví, Hugo Tamame en Principiant, Biel Castaño en Open blau, Joan Sans en Open blanc, Roc Castillo en Open negre, i la participació de bastants benjamins que recordem no tenen podi actualment per normativa.

En definitiva, un gran dia de Trial amb la Copa Tarragona, que continuarà ja a l'octubre amb la prova del Catllar i novembre a Gandesa.