Cinc catalans als mundials de trial de Chengdu

06/11/2018
Trial

Cinc catalans als mundials de trial de Chengdu

A partir de demà dia 7 i fins el proper dia 11 la ciutat xinesa de Chengdu acollirà els Campionats del Món de ciclisme urbà, entre els quals s'hi inclou les proves de trial.

En l'expedició de la selecció espanyola formada per 13 ciclistes, s'han desplaçat a la Xina Martí Aran (junior 20"), Eloi Palau (elit 20"), Pol Tarrés i Sergi Llongueras (elit 26") i la fèmina Alba Hidalgo.
En la categoria junior 20" el màxim favorit serà Alejdandro Montalvo, recent guanyador de la Copa del Món elit però que competirà en juniors. Aran, qui fou 3r a l'Europeu, aspira a disputar els llocs d'honor. Eloi Palau, amb una temporada internacional més irregular i marcada per una lesió, intentarà lluitar per accedir a la final de dissabte, sempre cara en la categoria elit 20". Entre les fèmines, Alba Hidalgo ja ha demostrat que pot estar lluitant pel pòdium amb les millors pilots del món, tal i om va der al darrer europeu on fou 3a. La vigent campiona mundial Reichenback sembla un pas per davant de totes elles, però tot està per decidir i la jove ciclista catalana segur que hi té molt a dir. En la roda grossa tant Pol Tarrés com Sergi Llongueras són candidats a colar-se a la final i lluitar de tu a tu amb tots els rivals. Tarrés, tercer a l'europeu, ha tingut una Copa del Món més discreta que Llongueras, que l'ha acabada en 3r lloc, però segur que tots dos ho donaran tot per poder optar a posicions de privilegi.

A banda dels ciclistes, l'àrbitre internacional de trial Carles Ferrer també serà present a la Xina, així com el tècnic Dani Parramon.

Vídeo teaser Chengdu 2018

[Foto crèdits: Pol Tarrés]