Comença la Copa Osona de trial

09/02/2015
Trial

Comença la Copa Osona de trial

Una nova edició de la Copa Osona de Trial ha iniciat aquest diumenge el calendari de competicions de Trial FCC a Catalunya.  La prova inaugural de la setzena edició ha tingut lloc a Tona i ha registrat una alta participació amb més de cent cinquanta esportistes inscrits.
Les zones del Balneari Codina i del parc de la Font de Ferro han estat els escenaris d’una gèlida jornada de competició amb un traçat format per un total de deu zones.
El subcampió del Món junior 2014, el maresmenc Sergi Llongueras, ha estat el guanyador de la prova amb un total de 12 punts i 6 zeros. Amb 14 punts i en segona posició ha quedat Eloi Palau, que s’estrena en un podi a la categoria elit masculí. El de Viladrau ha marcat la millor volta amb només 5 punts. La tercera posició ha estat també pel maresmenc Pol Tarrés que ha finalitzat la prova amb 14 punts.
En l’apartat femení la sabadellenca Gemma Abant (3a al Campionat del Món UCI 2014) ha estat la guanyadora esdevenint així la primera líder després d’imposar-se amb 17 punts per davant de Carla Caballé de Viladecavalls que n’ha fet 25 i d’Alba Hidalgo de Sant Andreu de Llavaneres que n’ha fet 47.

Primers classificats

Sènior: Maró Valls (Cardedeu)
Cadet: Martí Aran (Borgonyà)
Infantil: Pol Cabré-Verdiell (Matadepera)
Aleví: Martí Esquerda (Vacarisses)
Principiant: Martí Cros (Vallgorguina)
Benjamí: Àlex Pizarro (Mollet del Vallès)
Pre benjamí: Luca Ribera (Vilassar de Mar)
Open verd: Martí Prat (Roda de Ter)
Open blau: Guillem Oliver (Taradell)
Open blanc: Oriol Vargas (Matadepera)

Destacar la participació de dos esportistes locals: Joel Vinyets i Miquel Casas.

Després de Tona la Copa Osona de Trial es trasllada a Les Masies - Roda el dia 22 d’aquest mateix mes de febrer.