Compte endarrere pel Campionat del Món de Trial de Vic

21/08/2021
Trial

Compte endarrere pel Campionat del Món de Trial de Vic

La ciutat de Vic serà l'escenari dels propers 1 a 5 de setembre dels Campionats del Món de Trial 2021, probablement l'esdeveniment més rellevant dels que tindran lloc a Catalunya aquest 2021.

El circuit de Mas de Bigues de la capital osonenca ja fa uns quants dies que té molt tràfec en els peparatius d'aquesta cita històrica pel trial i el ciclisme català, amb la preparació de les zones i les instal·lacions que han d'acollir els millors pilots mundials de l'especialitat, però també amb tot el tema logític derivat de l'organització d'un gran esdeveniment de primer ordre mundial com aquest campionat. A Mas de Bigues hi trobarem l'oficina del Comitè Organitzador, la Sala de Premsa i s'hi celebraran les reunions d'equips, mentre que al proper Mas Osona hi haurà l'oficina d'informació, acreditacions i controls antidopatge.

L'espai destinat a la competició tindrà una superfície de 4.200m2, dels quals 1200m2 es dedicaan a zona tècnica i 3000m2 a la competicio, reservant igualment una àrea d'espectadors. Hi està prevista la participació de fins a 180 esportistes de 25 nacions, d'entre els quals sortiran els 6 campions/es del món (1 equip nacional + 5 individuals) durant els 5 dies d'activitat previstos, amb especial rellevància a les finals juniors i elits (masculines i femenines) del darrer dia.

Un gran esdeveniment que sota el lideratge de Trialsport, i amb la imprescindible col·laboració de l'Ajuntament de Vic, la Real Federación Española de Ciclismo, la Secreatria General de l'Esport de Catalunya, el Consejo Superior de Deportes, la Diputació de Barcelona, UCI i la Federació Catalana de Ciclisme, tindrem la sort de poder gaudir a tocar de casa. 

No us ho deixeu perdre!