Continua el Campionat d´ Osona a Tona

15/05/2006
Trial

Continua el Campionat d´ Osona a Tona

Tona ha estat un dels traçats més complicats des del que es porta de campionat, els comentaris dels participants, la calor, les caigudes, s?han fet notar en la classificació de les diferents categories, fins i tot els promeses ho han tingut bastant difícil, el primer classificat ha estat Marius Baiges amb 7 punts, el segon ha estat Miquel Gelabert amb 9 punts i empatat amb Marc Seuba que ha estat tercer.

Tres zones de terra i dues amb troncs, pedres i travesses han completat aquest difícil trial, on els més experimentats han sabut treure avantatge dels seus perseguidors i poder així agafar punts de cara a la classificació final.

En principiants Joan Torras ha finalitzat primer amb 19 punts i amb un temps de cursa de només 42 min, el segon ha estat, ja més distanciat, Jordi Vila amb 28 punts i el tercer Marc Riba amb 31.

Moisès Puig ha estat el millor aleví penalitzant un total de 13 punts, Bernat Seuba que ha sofert una espectacular caiguda sense conseqüències a la zona 5 ha pogut acabar segon amb 19 punts. El tercer classificat ha estat Eloi Paré amb 26 punts.

La categoria open que ha canviat de líder amb l?absència de Sebastià Pascual, ha estat guanyada per Jorge Uztiverea que ha comès 37 punts, amb només un punt de diferència ha quedat Jaume von Arend i més distanciat Antoni Díaz ha finalitzat tercer.

En categoria infantil Guillem Mauri ha estat el guanyador amb 18 punts, empatats amb 23 punts han finalitzat Michael Palomares i Ferran Granollers, un 1 de més ha donat el segon lloc a Palomares. Jaume Tort ha guanyat en cadet després de fer una segona volta excel·lent, a la primera havia triplicat els punts de la segona, tot i això la victòria ha estat ajustada ja que ha empatat a 19 punts amb Dani Molina, però dos 0 de més han donat la victòria a Tort. El tercer ha estat Miquel Vendrell amb 23 punts.

Finalment la categoria expert ha estat un frec a frec entre Ot Anglada i Gerard Aguilar. Aguilar que ha finalitzat primer amb 7 punts a la primera volta, però ha comès alguna errada a la segona que l?han relegat a la segona posició. Anglada ha estat més regular entre volta i volta, 9 a la primera i 8 a la segona obtenint així la victòria. Alex von Arend ha estat tercer amb 28 punts.

 

La penúltima prova del comarcal serà el proper diumenge 4 de juny a St. Julià de Vilatorta. Abans però la cita serà a St. Vicenç de Castellet, la població de la comarca del Bages acullirà el dia 28 de maig la tercera prova puntuable del Campionat d'Espanya de l'especialitat amb el navarrès Benito Ros com a lider destactat i amb la presència del català Dani Comas.

 

Nota de la comissió de trial de la F.C.C.

Fotografia: Podi expert