Coronats els vencedors de la Copa Barcelona de Trial 2019 a Llinars

29/10/2019
Trial

Coronats els vencedors de la Copa Barcelona de Trial 2019 a Llinars

Un total de 109 riders van prendre part a la darrera prova puntuable per la Copa Barcelona de Trial 2019. Un any mes, Llinars del Vallès va ser la localitat escollida per tancar la quarta edició d´aquest campionat. Les zones de gran exigència tècnica van ser muntades per a l´ocasió: pedres, blocs de formigó , travesses, fustes, etc... formaven part de les 10 zones que marcaven la prova.

En aquesta ocasió i seguint la pauta de l´any passat, es van separar les zones en dos grups facilitant així el bon desenvolupament de la competició. En la màxima categoria, Expert, Nil Benitez va ser el guanyador de la prova, proclamant-se així campió de la Copa Barcelona 2019.

En Màster 1 el guanyador va ser Pedro Lopes que també va endur-se el Maillot de Campió de la Copa Barcelona Trial 2019. En Màster 2 (blau) el campió absolut d'aquest campionat va ser Marcos Díaz, que va guanyar les quatre proves d´aquesta edició. En R1, Ot Sierra, va obtenir els 120 punts possibles del campionat, i es va consolidar com a guanyador de la Copa Barcelona 2019. Martí Cros en categoria R2 va obtenir el segon lloc a la prova de Llinars, resultat que el va fer pujar fins la primera posició en la classificació general i va fer possible que s´emportés el Maillot que el proclamava com a campió. En R3, el guanyador de la prova va ser Max Ballesté que va acabar el trial a 0 Peus, tot i aquest bon resultat obtingut en aquesta última prova, en la classificació general va quedar-se a 10 punts de la primera posició. En aquesta categoria, la campiona dels Jocs Mundials 2019, Alba Riera, s'enduia el Maillot de Campiona de la Copa Barcelona de Trial 2019.

La resta de riders campions de la Copa Barcelona d´enguany van ser:

  • Categoria Aleví: Andrea Pérez
  • Categoria Principiant: Yun Vilajosana
  • Categoria Benjamí: Biel Castaño
  • Categoria Pre-Benjamí: Arnau Mellado
  • Categoria Open Blau: Alex Rodriguez
  • Categoria Open Blanc: Lluc Roa

Així posem punt i final a la quarta edició de la Copa Barcelona de Trial 2019, i donem les gràcies a tots als participants que heu format part en aquest campionat. Gràcies a tots els nostres col.laboradors que fan possible la continuïtat de la Copa Barcelona: Estació Servei Illa -Crous / Karwikle Services / El Corredor / Inverse / Clean Trials / Whale Spray.