Daniel Parramon, president de la comissió de trial de la F.C.C., valora el bon moment participatiu del trial català

24/03/2006
Trial

Daniel Parramon, president de la comissió de trial de la F.C.C., valora el bon moment participatiu del trial català

 

  • Competicions per 2006 

?Amb tres curses disputades, el Campionat d´ Osona és el més participatiu dels últims anys. Hi ha un total de 122 inscrits, la categoria d´ infantils aplega 26 corredors seguida per experts amb 22 i cadets amb 20?

?Aquest any la Copa Catalana serà la gran novetat per la categoria expert. Les proves de la Kids Cup es disputaran només per categories inferiors i coincidint amb la Copa Catalana?

 

Els principals corredors

 

?Daniel Comas ? dos cops campió del món- està pràcticament recuperat de les seves lesions, i aquest any espera recuperar el títol de campió d´ Espanya i estar en las posicions de privilegi, tal i com li correspon, en els Campionats del Món?

?A Mireia i Gemma Abant només li falten ser campiones del món, aquest any esperen millorar o igualar el bronze del any passat?

?Gerard Aguilar ja va demostrar l´ any passat un bon nivell. Aquesta temporada amb més confiança i com cadet de segon any, les coses poden sortir millor. També hem de mencionar a altre cadet, Andreu Miró, al juvenil Alex Von Arend, i el sènior Carles López?

?Hem d´ aplaudir el gran treball d´ Alba Villegas. En els darrers Campionats d´ Osona i Kids Cup sempre ha estat al davant. Aquest any s´ està preparant molt bé per la categoria expert. Esperem que estigui al davant en els Campionats d´ Espanya i en podis internacionals, con l´ any passar quan fou segona als Jocs Internacionals de la Joventut?

?Tenim corredors molt competitius com Michael Palomares i Pol Tarrés en infantils i  Dani Molina, Miquel Vendrell, Marc Pairot y Oriol Pujol en cadets?

?En principiants i alevins tenim una bona representació. Bernat Seuba és un dels més destacats, però també els germans Lluis i Eduard Gelpi, Ignasi Vidal, Eloi Paré i Eduard Baiges?