Destacadíssima actuació de la selecció catalana als estatals de trial

24/06/2018
Trial

Destacadíssima actuació de la selecció catalana als estatals de trial

La Selecció Catalana desplaçada als Campionats d'Espanya celebrats aquest cap de setmana a Azuqueca de Henares (Madrid), ha tingut una destacadíssima actuació en pràcticament totes les categories disputades.

En la jornada de dissabte, va destacar per sobre de tots el podi íntegrament català en Elit masculí 26, amb Sergi Llongueras aconseguint per primer cop la victòria en aquests Campionats, seguit de Pol Tarrés (2n) i Jordi Araque (3r).

Alba Hidalgo es feia amb la medalla de plata a la categoria elit fèmines, mentre que en els juniors masculins Marc Terol aconseguia el bronze en 26, i Martí Aran el bronze en 20. En elit 20 no hi va haver sort i Eloi Palau (4t) i Domènec Lladó (6è) van quedar fora del podi. En la categoria cadet masculina, doblet per Alan Rovira (or) i Toni Guillen (plata).

La jornada de diumenge ha estat igualment profitosa per la delegació catalana. Laia Esquis campiona en aleví fèmines, Jordi Tulleuda s'imposava en alevins masculins amb 4 catalans en les 4 primers posicions (Ton Russinyol plata, Víctor Pérez bronze i Miquel Alarcón 4t). Joan Fusalba es procalamava campió principant masculí amb Max Ballesté aconseguint el subcampionat, mentre que en principant fèmines podi íntegrament català amb Alba Riera campiona, Jorgina Yélamos plata i Noa Rusca bronze. En infantils fèmines Aina Riera es feia amb el bronze, mentre que en infantils masculins total domini dels bikers catalans amb Nil Benítez campió, Martí Yélamos plata, Josep Sabé bronze i Martí Esquerda quart. Finalment, en categoria promeses (6-8 anys) primera posició per Max Solé.

Agrair la tasca realitzada per tota la selecció, pilots i cos tècnic, així com la informació facilitada per Dani Parramon.